In het historische hart van Luik, combineert Hotel Neuvice traditie, moderne stijl en comfort: een charmant startpunt voor het ontdekken en genieten van  deze prachtige regio…

Hotel Neuvice

Over Hotel Neuvice

Vlakbij de Marktplaats en het Stadhuis opent Hotel Neuvice, een oase van rust in de stad, z’n deuren voor u.
Het hotel combineert traditie met moderne stijl en comfort, en is gelegen in de Rue En Neuvice, de oudst bewaarde voetgangerstraat van Luik. In de 12de eeuw was de Rue En Neuvice, die de Marktplaats en de historische Pont des Arches met elkaar verbond, de straat van de goudsmeden en de drukkers.

Het hotel, dat zich in drie historische gebouwen bevindt rond een groene binnenplaats, was in het begin van de 18de eeuw de woon- en werkplaats van Jean-François Bassompierre, meester-drukker van de Luikse bisschop, en welbekend voor z’n herdrukken van Voltaire, Diderot en Mormontel. Deze historische gebouwen zijn volledig gerestaureerd en bieden de gasten van het hotel een aangename, eigentijdse sfeer.
De bibliotheek, een ontstpanningsruimte met open haard, boeken en magazines, geeft uit op de binnenplaats met typisch 18de-eeuwse houten architectuur.

Wees welkom, ontdek en geniet van de typische sfeer van Luik en Neuvice !

Hotel Neuvice Facebook  www.facebook.com/HotelNeuvice