In het historische hart van Luik, combineert Hotel Neuvice traditie, moderne stijl en comfort: een charmant startpunt voor het ontdekken en genieten van  deze prachtige regio…

Accomodatie

Het hotel beschikt over 10 kamers, voorzien van alle comfort : exclusief bedlinnen, minibar, airconditioning, regendouches, kamers met geluidsisolatie en Led flatscreen TV met smartphone verbinding, gratis WIFI, surround sound installatie,…

Het ontbijt wordt geserveerd in het atelier van Bassompierre, in twee gerenoveerde 15de-eeuwse kelderruimtes. 
‘s Middags kan u genieten van een aperitief op de binnenkoer of in het atelier, en wordt er thee geserveerd in de bibliotheek.

Hotel Neuvice biedt ook faciliteiten voor kleine vergaderingen. We kunnen zorgen voor alle administratieve details en voor de catering met koffie en lichte lunch, zodat u kan focussen op uw zaken.

Het hotel is ook een perfecte uitvalsbasis voor individuele of groepsrondleidingen van het historische hart van de stad. We kunnen deze rondleiding voor u helpen organiseren in samenwerking met een kunsthistoricus die u laat kennismaken met het erfgoed van de stad.

De centrale ligging  van Hotel Neuvice maakt het ook een prima locatie voor uw volgende privéfeest of event.
Ook voor de organisatie van recepties en tentoonstellingen bent u bij Hotel Neuvice aan het goede adres.